2021.10.02. 17:46:44 8171 268

Kávéból soha nem elég – És kávés trükkökből sem
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kávéval elég se veled-se nélküled a kapcsolatunk. Jó ideig a szagát sem bírtam, aztán rájöttem, hogy finom, az íze sem rossz és inkább illata van, mint szaga. És persze, ahogy mentem bele az élet sűrűjébe, doppingoló hatására is egyre inkább szükségem volt.

Egy jó kávé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egy jó kávé

Mindezek ellenére rájöttem, hogy jobb nélküle, mint vele. Aztán megint jött a nagy egymásra találás, mert bizony három gyerkőc mellett nem sok idő jut az alvásra.:-) De legyen bármilyen is a kapcsolatunk is éppen, az biztos, hogy szuper finomságokat lehet kihozni belőle. Ha nem hiszel nekünk, nézd meg ezt a videót és próbáld ki Te is ezeket a remek ötleteket!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...