2018.04.19. 17:47:31 22654 364

Jöjjenek a kislányok! – Divatos frizurák pöttöm lányoknak FOTÓK
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szóval, a fiús anyák már megkönnyebbülten sóhajthatnak fel, mert sikerült kiválasztaniuk szívük apró hercegének egyéniségéhez, hajtípusához, és anya idejéhez legjobban passzoló frizurát! De a kislányok sem maradhatnak ki a „szórásból”! Nekik is kell valami vagány, vagy éppen királylányos fizura!

Kislány hajvágás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kislány hajvágás

Ha lelkes, ám aggódó szülőként, nagyszülőként az első fodrászat előtt álltok, íme néhány jó tanács! Ha pedig vagány kisfiú frizurát keresel, itt rábukkanhatsz néhányra! De most jöjjenek az apró hercegnők, és néhány csodálatos hajköltemény számukra!

Kislány fizurák1Kislány fizurák1
Kislány fizurák2Kislány fizurák2
Kislány fizurák3Kislány fizurák3
Kislány fizurák4Kislány fizurák4
Kislány fizurák5Kislány fizurák5

Forrás: Fotók: 123rf.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...