2018.09.12. 18:05:30 8140 293

Itt az ősz, újítsunk! – Egy kis inspiráció sosem árt!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan nyáron többet vagyunk a szabadban, elvileg a szabadidőnk is több – legalábbis többet vagyunk szabadságon:-) -, de valamiért ősszel érezzük jobban, hogy ideje megújulni. Új frizura, új ruhatár, új programok, új(ra) sport. És új, vagy régi-új bútorok!

Bútor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bútor

Ősszel megesik, hogy a zordabb időjárás beszorít minket a lakásba, otthonunkba, több időnk, lehetőségünk van körbenézni, és rájövünk, hogy ezt, vagy azt, vagy amazt a bútort milyen jó lenne egy kicsit feltuningolni. Ha az elhatározás megszületett, viszont jól jönne néhány ötlet, mégis hogyan, merre, meddig, akkor ezt a videót ne hagyd ki!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...