2022.09.25. 08:30:13 6242 259

Itt az ősz, itt a gesztenyeszezon- Dobj össze egy szuper kis salátát belőle!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádtuk a nyarat, mert rengeteg finomsággal örvendeztetett meg minket. Ám az ősz is kegyes hozzánk ilyen szempontból, hiszen a természet ilyenkor sem fukarkodik finomabbnál finomabb zöldségekből és gyümölcsökből. A hűvös évszak slágere a gesztenye, amiből finom desszert, leves, saláta készülhet.

Gesztenye - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gesztenye

Mi most egy saláta receptet hoztunk nektek, amiben a gesztenye és a kelbimbó a 2 fő összetevő.

Hozzávalók:

  • 15 dkg gesztenye, pucolva

  • fél kg kelbimbó

  • 5 dkg szalonna

  • 1 teáskanál vaj vagy valamilyen zsiradék

  • só, bors, egy csipet cukor

A kelbimbót pucold meg, a nagyobb fejeket vágd ketté, majd körülbelül 10 percig főzd sós vízben. Szedd ki a bimbókat, csöpögtesd le, hagyd megszáradni. A megpucolt gesztenyéket vágd félbe, a szalonnát vágd csíkokra, és utóbbit pirítsd ropogósra, zsiradék nélkül. Add hozzá a vajat, hagyd, hogy elolvadjon. Dobd mellé a gesztenyét, szórd meg a cukorral és pirítsd nagyjából 2 percig. Keverd hozzá a kelbimbót, majd ízesítsd sóval, borssal.

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...