2019.06.15. 17:48:05 9675 339

Itt a gyümölcs- és zöldségszezon! – Kreatívkodj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig vártuk már, hogy újra roppanós, friss gyümölcsök és zöldségek kerüljenek a tányérunkra, és végre ne csak mindenféle bogyók formájában töltsük fel a szervezetünk vitaminkészletét! Most, hogy végre újra itt a finomabbnál finomabb zöldségek és gyümölcsök ideje, fogyasszuk őket bátran!

Zöldség, gyümölcs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöldség, gyümölcs

Sőt, ha van bennünk némi kreativitás és hajlam arra, hogy valami szépet is alkossunk belőlük, mielőtt megesszük őket, akkor elő a kést, hámozót, egyéb „segédeszközt”, és indulhat az alkotói munka! Ha nincs ötleted, inspirálódnál, mutatunk egy szuper videót, ahonnan remek trükköket leshetsz el!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...