2019.05.18. 14:04:54 10226 329

Itt a fagyi szezon! – Meríts ötletet vagy nasizz ebből a videóból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszem, idén egy kóbor igazán tavaszi márciusi hétvégének köszönhetően korán kinyitottak a fagylaltárusok. Ugyan mi akkor még nem voltunk olyan bátrak, hogy benevezzünk egy-egy gombócra, de most, hogy nemsokára itt a nyár, jól esne egy finom fagyi!

Eper - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eper

Legyünk csak őszinték: a fagylalt, a jégkrém, legyen az bármilyen egyszerű ízesítésű, készítésű, egyszerűen ellenállhatatlan! (Velem még az is előfordult, hogy ezt ettem vacsora gyanánt…:-)) De higgyétek el, egy egyszerű gombócból is készülhetnek remekművek, felturbózhatjuk egy kis csokival, őrölt mandulával, kókuszreszelékkel, de akár néhány egyszerű tölcsérrel is! Figyeljetek csak!

Még több ötletért, videóért itt iratkozhatsz fel!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...