2020.10.02. 15:52:29 9180 260

Isten veled, reggeli elalvás! – Üdv néked, időben ébredés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismered az érzést, amikor reggel már vagy ötödszörre nyomod újra a szundigombot a telefonodon, aztán össze-vissza ugrálva, kapkodva, rohamtempóban készülődsz, mert persze megint késésben vagy? Ha nem, akkor nagyon szerencsés vagy. Ha viszont igen, akkor a lenti tipp Neked szól.

Boldog, energikus reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog, energikus reggel

Mert bizony felkelni muszáj, elkésni pedig nem illik, pláne nem minden nap. Nem jó, ha úgy indul a nap, hogy már az elején szét vagy csúszva. Ezért érdemes időben felkelni, és nem sportot űzni abból, hányszor nyomsz szundit az ébresztődön.

Már az elalvásnál elkezdődik

Fontos, hogy már az elalvásod is nyugodt legyen, hogy aztán az alvásod pihentető lehessen. Lehetőleg lefekvés előtt már ne nyomkodd a telefonodat, ne olvass híreket, és ne a kedvenc krimidet, thrilleredet, horrorfilmedet válaszd altató gyanánt. Törekedj rá, hogy egy megszokott rutin után kerülj ágyba, úgy könnyebben megy neked is az elalvás.

A jó öreg vekker

Gyerekkori emlékeid között biztos Neked is szerepel az éjjeli szekrényen ketyegő vekkeróra. No, hát pont ilyenre van most Neked is szükséged, szám szerint kettőre. Az egyik kerüljön az ágyad mellé, a másik a szoba egy másik szegletébe. 10 perc különbséggel állíts be az ébresztőt a 2 órán. Természetesen, amelyik közelebb van hozzád, az szólaljon meg először, rá 10 percre pedig a másik. Így kénytelen leszel felkeni, hogy a másik órát lekapcsold – hiszen Te sem szeretnéd, hogy a szomszédok, vagy a család bármelyik tagja idő előtt felébredne.:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...