2023.10.23. 12:44:23 4997 193

Irány az iroda! – De gyorsan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádjuk a reggeleket! Vagyis pontosítanék! Imádjuk a hétvégi reggeleket! A hétközbeni rohanás, korán kelés valamiért nem tartozik a kedvenceink közé. De nincs mese, be kell érünk a munkahelyünkre, úgyhogy igazán jól jön néhány trükk, amivel gyorsíthatjuk a folyamatot!

Smink, iroda - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink, iroda

Apróságokon múlhat, hogy a reggel ne a rohanás legyen, hanem inkább boldog nyugalomban készülgess egy előtted álló gyönyörű napra!

Amit ma megtehetsz…

… ne halaszd reggelre! Ez leginkább az aznapi szetted kiválasztására igaz. Rengeteg időt, energiát és idegeskedést spórolhatsz meg, ha már előző este kiválasztod, milyen ruhában mész másnap dolgozni! Csak próbáld ki, hidd el, megéri néhány tízpercet erre áldozni az estédből!

Játssz az idővel!

Igyekezz összekötni bizonyos tevékenységeket! Például kend fel a hidratáló krémedet, így míg az beszívódik, megmoshatod a fogadat, vagy elkészítheted az aznapi frizurádat! Apropó, frizura! Érdemes azt is előre kigondolnod, hogy ne állandóan a nagyon praktikus, ám egy kicsit unalmas copfot válaszd! De kanyarodjunk is vissza, szóval, fogmosás közben a hidratálód teszi a dolgát, így maximálisan felkészült bőrre kerül majd fel a sminked!

Nem mindegy, mit mivel!

Ha megvan már, mit veszel fel, könnyedén ki tudod választani, milyen kiegészítőket viselsz majd mellé!

Hagyd a feketét az irodában!

Mind az időnek, mind az egészségednek jót teszel, ha a nap első kávéját az irodában fogyasztod. Az első feketét legjobb, ha délelőtt fél 10 és fél 12 között veszed magadhoz. Ilyenkor alacsonyabb a szervezet kortizolszintje (vagyis a testünk stresszre adott válaszhormonja), azaz ekkor stresszeljük kevésbé pluszban a szervezetünket!

Ha a gyerektől elvárod…

Ugye, Te is szereted, ha a gyereked még előző este összepakolja az iskolába szükséges holmiját? (Vagy legalább elmondja, mit kell vinni másnap, hogy legalább Te tudj előre készülni.:)) Akkor magadtól se várj el kevesebbet, még este pakold össze a munkába való holmidat, hogy ezzel ne kelljen már reggel bíbelődnöd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...