2021.01.11. 14:47:17 8940 254

Így fogyjunk, mozgás nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új év, új élet, új fogadalmak, régi hozzáállás. Vagy mégsem? Ha úgy érzed, az idei év a Te éved lesz, és az eddig magad előtt görgetett fogyási terv idén megérett a megvalósításra, hát hajrá. Ám ha nem ugranál egyből fejest a fogyókúrák, diéták, életmódváltás, mozgásfajták olykor kusza tengerébe, kezdd el „kicsiben”.

Egészséges táplálkozás, életmódváltás, fogyókúra, diéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges táplálkozás, életmódváltás, fogyókúra, diéta

Ha a mozgás idő vagy lehetőség híján most kimaradna az életedből, apró változtatásokkal megindulhatnak lefelé a kilók.

Bírod a feketét?

Habár a kávéfogyasztás pozitív hatásáról megoszlanak a vélemények, vannak irányzatok, melyek egyenesen károsnak tartják, lemondani mégsem tudsz a fekete nedűről? Akkor legalább arra ügyelj, hogy viszonylag egészséges hozzávalókkal fogyaszd! Válassz cukor helyett édesítőt, zsíros tej vagy tejpor helyett pedig sovány tejet, vagy inkább valamilyen növényi tejet!

Ha a mozgás tényleg nem fér bele az életedbe!

Akkor sincs minden veszve! Lift helyett válaszd a lépcsőzést, illetve ilyenkor jönnek jól az ebédidőben is elvégezhető gyakorlatok.

Fontos a megfelelő pihenés is!

A pihentető és elegendő mennyiségű alvás kiemelten fontos mind a fogyás, mind az egészségünk szempontjából.

Felejtsd el!

Ha vigyáznál a vonalaidra, felejtsd el a pizzafutár, vagy a legközelebbi (de akár a legtávolabbi) gyorsétterem telefonszámát. Ha nincs időd magad főzőcskézni, legalább arra ügyelj, hogy viszonylag egészséges ételt válassz az étlapról.

Állj „jót” magadért!

Ha busszal, vonattal, egyéb tömegközlekedéssel vagy kénytelen utazni, az ülőhelyek helyett inkább állóhelyet válassz!

Legyen az étkezésed része!

Télen pláne érdemes bőven savanyú káposztát fogyasztani, főleg annak C-, vagy éppen A-, E-, B12-vitamin tartalma miatt. A benne lévő tejsavbaktériumok segítik emésztésünket, megmozgatják emésztőrendszerünket, így segítve fogyásunkat.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...