2019.06.08. 17:49:56 11518 299

Ha végre itt a nyár… akkor itt a szabadság! – Biztos jelek, hogy szükséged van rá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Nap odakint vígan süt, az időjárás jelentés végén már nem maradhat el fürdőzésre alkalmas vizeink hőmérsékletének „jelentése”, a klíma, ventillátor pedig szinte soha nem áll le a munkahelyeden, de már otthon sem. Itt a nyár, bizony, ideje kigondolni, mikor mennél szabira!

Szabadság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szabadság

Ha úgy érzed, Te az idén kihagyod a szabadság nevű bulit, akkor jól figyelj a jelekre, mert ha ezek közül akár egyet is tapasztalsz magadon, bizony sürgősen hosszabb pihenésre van szükséged!

Ha olyan vagy, mint egy időzített bomba

Míg korábban Te voltál a nyugodtság mintaképe a cégnél, mostanság elég hamar felkapod a vizet, még a legapróbb dolgokon is. Bizony, ez nem vet rád túl jó fényt, sem a kollégáid, sem a főnökeid előtt, úgyhogy ideje pihenni egy kicsit.

Nincs más témád

Akár otthon a pároddal, akár a barátaiddal, családdal vagy, nincs más témád, csak a munkahelyi dolgok. Egy kicsit lazítani kellene, mert nem a munkából áll az élet. Irány pihenni!

Hétvége? Az meg mi?

Szinte csak a munkád körül forog minden gondolatod, és bizony az időd nagy részét is a munkahelyeden töltöd. Az addig rendben van, hogy vannak húzós időszakok, de amikor rajtad kívül mindenki szán némi időt a pihenésre, akkor Neked sem ártana elgondolkozni egy hosszabb szabin.

Ha nincs kávé, akkor véged van!

Az egyetlen dolog, ami életben tart, az a rengeteg kávé! Míg korábban tartottad magad a napi 2-höz, addig manapság elszaladt Veled a ló, és 5-6 csésze kávécska simán lecsúszik. Ne feledd, ez már sokszor visszafelé üt, hiszen nemhogy éberebb nem leszel a sok kávétól, de még fáradtabbnak is érzed magad. Vegyél vissza a kávéadagból és menj szabadságra!

Alvás, amiből soha nem elég!

Ha valami csoda folytán sikerülne is kialudnod magad, még mindig fáradtnak érzed magad. Valószínűleg, egy-egy alkalom már kevés ahhoz, hogy feltöltődj, ideje hosszabb lélegzetvételű szünetet tartanod.

Ha van egy kis időd, jöhet az ábrándozás!

Naná, hogy más sem jár a fejedben ilyenkor, mint az elmúlt évek nyaralásai? De elég, ha rengeteg feladat, e-mail mögött egyszer csak felsejlik a monitorod háttérképe, amin egy gyönyörű, tengerparti kép virít? És máris elkap az álmodozás!

Vedd észre, ha testednek, lelkednek pihenésre van szüksége! Ha csak néhány napot töltődsz otthon, az is sokat segíthet!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...