2021.09.12. 14:00:41 9898 276

Ha nincs kéznél az új! – Így javítsd meg a cipőfűződet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elég bosszantó tud lenne, ha a reggeli rohanásban, vagy éppen egy nagyon fontos pillanat előtt, az utolsó percben elszakad a cipőfűzőnk. Nagy valószínűséggel egyikünk sem jár pótfűzővel a táskájában, úgyhogy valahogy máshogy kell megoldanunk ezt a problémát.

Cipőfűző - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cipőfűző

Elő a furfanggal, és a cipőfűző újra a régi – de legalábbis egy új beszerzéséig kihúzza majd.

Ha csak a rojtokat nem szereted

Ha kezd a cipőfűződ „bolyhosodni”, mártsd átlátszó körömlakkba. Meglehet, ezek után tartósabb lesz majd, mint a cipőd.:-)

A mindent megoldó cellux

Tedd egymáshoz a két szakadt véget és tekerd körbe néhányszor celux-szal, majd rögzítsd így a két szakadt véget. Ha szeretnéd, akár be is színezheted a ragasztót, talán kevésbé feltűnő a reparálás.

Forrás: www.haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...