2023.06.05. 10:59:23 6837 274

Ha elbújtak a csokinyuszik – Legyen ez a sorsuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Attól függően, az idei húsvéti nyúl mennyire volt szorgos csokinyuszik tekintetében, illetve a család (főleg a gyerekek, ugye…khm…) mennyire járt rá a felhalmozott csokikészletre, meglehet, megbújt még néhány édes tapsifüles a doboz alján, amit már senki sem fog elfogyasztani.

Csokinyuszi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokinyuszi

Tehát, adott néhány csokoládényúl, akikből már nem lesz desszert a vasárnapi ebéd után, mert a hideg dinnye, esetleg a jégkrém csábítóbb. Sutyiban elfogyasztott „De jó, hogy ezen is túlvagyunk!” ünnepi finomság sem, mert a hideg rosé fröccs, vagy a hűvös, citromos limonádé jobban csúszik. És nem, a családi kirándulásra sem visszük el, mert egyrészt ilyenkor fagyizni a legjobb, másrészt úgyis csak megolvadna a táskában. Úgyhogy valami teljesen új funkciót kell kitalálnunk szegénynek. Ha nehézségekbe ütköznél, segítünk néhány tippel.

Jajj, de jó a habos sütemény?

Ha nyáron sem veted meg a habos édességeket, kicsit feldobhatod a süti tetejét. Reszelj rá egy kis csokiforgácsot a habra, és nyuszi volt, nyuszi nincs.

Maradjunk a sütinél!

Ha nincs otthon tortabevonód, a csokinyuszi kihúzhat a pácból! Igaz, nem a klasszikus csokimáz készül így, de vízgőz fölött megolvasztva, némi margarint belekeverve a tapsifüles sem lesz rossz!

Ha már az olvasztás!

Akad otthon némi fagyi, jégkrém így nyáron Nálatok is? (Házi verziókat itt és itt, no meg itt találtok!) Olvaszd fel a csokifigurákat és csorgasd rá a hűvös édesség tetejére!

Egy gyors muffin vagy keksz mindig jól jön!

Naná, és a tésztába belekeverve a csokinyuszik életének is új értelmet adunk! Mert egy gyors csokis muffin vagy csokis keksz bármelyik strandolás alkalmával jó szolgálatot tehet!

Ha a gyerek unja az esti kakaót!

Cukrozott kakaópor helyett mehet olvasztott csokoládé is a tejbe, növényi tejbe, ha a gyerkőc szereti a változatosságot. Sőt, ha szeretnél egy pici extrát, akár a Te kávédba is!:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...