2022.03.11. 10:56:14 8723 258

Gyors reggeli ötletek, ha nálatok is mindig sietős a reggel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak gyors, szupergyors és villámgyors reggelik. Hogy mennyire sikerül villámgyorsra az pedig az előző estén múlik... Igen, ez a titok nyitja, de azért készültünk nektek nem rákészülős, valóban gyors ötletekkel is, ha az esti program is sűrű!

Reggeli variációk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli variációk

Persze, persze finom a lekváros pirítós meg a nutellás kenyér, a reggeliző keksz; kézenfekvő a boltból a kakaós csiga meg a pogácsa, vagy az az isteni, házinak mondott rétes, meg a gabonapelyhek, de valljuk be, hogy nem nevezhetők egészséges reggelinek... Sokkal inkább cukorbombának, ami nem tesz jót a vércukorszintünknek.

Zabkása - Mindössze hét perc

[Szegény ember kását főz. Meg az okos is...](https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/szegeny-ember-kasat-foz-meg-az-okos-is] - csak ismételni tudjuk magunkat. Szóval olvassátok el ezt a szuper cikket a különböző kásákról, melyek közül a zab és a darakása jöhet szóba reggelire. Dobjátok fel fagyasztott. bogyós gyümölcsökkel és nagyon egészséges reggelit kaptok, nagyon gyorsan.

Egy éjszakás zabkása - Reggel 0 perc

A zabpelyhedet előző este belekevered joghurtba, lehetőleg natúr joghurtba, hozzáadsz egy kis aszalt gyümölcsöt, magvakat, fahéjat vagy kakaóport és másnap reggel csak be kell lapátolni. Kis mézet is csurgathatsz rá, ha nem tudsz lemondani az édes reggeliről.

Tükörtojás & lágytojás - 5 perc

A leggyorsabban elkészülő tojás talán a tükörtojás, de megpróbálkozhatsz a 3 perces lágy tojással is. Friss kenyérrel kitunkolni, na az az igazi ízélmény! Hozzá friss zöldség és teljes értékű volt a reggeli.

Smoothiek és turmixok - 5 perc (vagy kevesebb)

Egy banán, egy alma, egy narancs leve, natúr görög joghurt, 1 nagy kanály zabpehely - turmix-turmix - turmix a turmixgépben, és már készen is van az üdítő és laktató reggeli nedü, amit csak gyorsan megiszol és már indulhatsz is. Hipergyors elkészíteni és elfogyasztani is.

Előre elkészíthető ötletek:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...