2024.05.11. 08:30:57 6334 219

Gyors receptekből soha nem elég! – Ezt az egész család imádni fogja!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minél kevesebb idő, minél kevesebb összetevő, minél gyorsabb elkészítés, minél több „rajongó” – a tökéletes recept titka, pláne késő tavasszal, vagy éppen nyáron, amikor nincs idő/kedv a sütő mellett álldogálni és azt várni, mikor készül már el az ebéd, vacsora.

Gnocchi Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gnocchi Fotó: 123rf.com

Mert kinek is van kedve ehhez? Odakint meleg van, idebent is, és különben is, hív a jó idő, csalogatnak a napsugarak valamilyen szuper szabadtéri programra. Hát akkor itt egy újabb gyors recept, hogy a család is jóllakjon, és Neked is maradjon még időd egyéb tavaszi „feladatra”!

3 összetevős finomság

A recept hozzávalói a következők:

  • gnocchi

  • koktélparadicsom

  • mozzarella sajt

A paradicsomokat vágd félbe. A sütőt melegítsd elő 250 °C-ra. A gnocchit tedd egy hőálló tálba, erre mehet a paradicsom, majd a mozarella leve, végül az ízlésesed szerinti fűszerekkel ízesítsd. Dobd be a sütőbe, és negyed óra alatt süsd össze. Ha kész, vedd ki a tálat a sütőből, szórd rá a tésztára a sajtot, majd told még vissza néhány percre, amíg a sajt el nem olvad. Keverd össze és már tálalhatod is! Isteni finom lesz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...