2024.06.02. 08:30:20 6254 209

Fújj, fújj zöldség? - Szuper trükk, ha gyerkőc kézzel-lábbal tiltakozik a roppanós finomságok ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Neked is megvan az az idilli kép, ahogy a gyermeked ül az etetőszékében, és édesen majszolja az elé lerakott párolt zöldségeket? A finom sárgarépát, brokkolit, némi édesburgonya is jöhet, minél színesebb, annál jobb, hiszen annál ízesebb! Legalábbis a képzeletünkben biztosan így van…

Kisgyerek zöldséget eszik Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kisgyerek zöldséget eszik Fotó:123rf.hu

De sajnos a valóság teljesen mást mutat. Az elején még küzdünk, próbálkozunk, de a „Jajj, de finom!”-ból egy idő után „Zöldséget igenis enni kell!” lesz, így a gyerkőc aztán végképp elveszíti minden kedvét, Te pedig az összes türelmedet. De ne add fel, tegyél még egy utolsó utáni kísérletet, a mesehősök jönnek most a segítségedre!

Jöhet a Mancs őrjárat, Micimackó és a többiek?

Az ötlet annyira egyszerű, hogy elképedsz majd, mivel lehet rávenni a kicsiket a zöldségek elfogyasztására. Találd ki, melyik lehet a gyerkőc kedvenc mesehőse! Most szerezz be róla matricát, de a sebtapasz is megteszi. Ragaszd fel a zöldségekre, és innentől fogva az már nem egy egyszerű zöldség lesz, hanem Cheese, Marshall, Sky, Sully vagy éppen Micimackó által személyesen a gyerkőcnek szállított roppanós ubi, répa és így tovább.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...