2021.06.06. 13:57:34 9277 269

Főzz egy teát a maradékmentés jegyében!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valaminek a héját megfőzzük, akkor az valószínűleg a hagyma héja, és feltehetően húsvét van, és éppen tojást készülünk festeni. Jelenleg azonban a közelében sem vagyunk a tavasznak és ennek a szép ünnepnek sem. Akkor minek a héját érdemes megfőzni? És mégis: mi célból?

Almaszüret - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Almaszüret

A cél nem más, mint a maradékmentés és egy finom tea elkészítése. És hogy melyik gyümölcsöt kell megszabadítani a „ruhájától” egy finom italért? Ha nagy almarajongók vagytok, és sűrűn esztek most is ebből a gyümölcsből, de inkább héj nélkül, akkor van egy jó hírünk: az alma héja sem megy a szemétbe! Így lesz belőle finom tea:

Körülbelül 1 kg alma héjára lesz szükséged, amit teríts ki sütőpapírra, esetleg lógasd fel, hogy megszáradjon. A megszárított héjat tedd forró vízbe, és 10 percig forrald. Ha kész, szűrd le és cukorral/mézzel/édesítővel és citromlével ízesítsd.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...