2019.08.11. 08:27:35 9823 262

Főzős trükkök, amiket Neked is látnod kell!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya, amikor már rutinos, vagy legalábbis rutinosabb „szakácsnővé” érik, már rendelkezik néhány olyan konyhai trükkel, aminek az értelmi szerzője saját maga. És persze van olyan, hogy az élet kényszerít bizonyos okosságok kiötlésére.

Főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főzés

Aki volt kollégista, az már biztosan hallott olyan sztorikról, mint a teafőzőben főzött spagetti, vagy éppen virsli. Azt hihetnénk, ez aztán egy meredek történet, pedig a lenti videót elnézve inkább elmés nagyon is hasznos főzési próbálkozásnak tűnik. Nézzük csak, hogyan csinálják ezt a profik! Szuper tippek következnek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...