2024.01.28. 17:45:38 8275 293

Fiatalodj gyümölcsökkel! – 4+1 finomság, ami nem árt a szépségednek, sőt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az első ráncok megjelenése óta mindannyiunkban dolgozik az „ősi ösztön”, hogy azokat onnan minél előbb el kell tüntetni. Na jó, az ösztönöknek ehhez kevésbé van köze, a reklámoknak, trendeknek annál inkább. A lényeg, hogy nem szeretjük, ha (túl sok) ránc díszíti az arcunkat!

Szép bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép bőr

Jönnek a krémek, pakolások, szérumok, kezelések, radikális esetben pedig a tű meg a botox. De bőrünket ápolni nem csak kívülről, hanem belülről is kell, sőt érdemes. A legjobb, ha finomabbnál finomabb gyümölcsökkel tehetünk a még simább, ránctalanabb bőrért.

  • Csupa egzotikum! És csupa-csupa C-vitamin a papaya, csodás ragyogást ad bőrünknek. A papain nevű enzim pedig a gyulladások csökkentésében segít.

  • Az imádnivaló magok! A gránátalma isteni, savanykás magjai rengeteg urilitin-A-t tartalmaz, mely az izmok öregedésére van kiváló hatással.

  • Semleges íz, csodálatos hatás! Az avokádóban található zsírsavak a kiegyensúlyozott, szép bőrért felelősek, úgyhogy fogyaszd bátran ezt a zöld csodát!

  • Majd csak nyáron szeresd! De akkor nagyon! A lédús dinnye gazdag A- és C-vitaminban, emellett felveszi a harcot a szabad gyökökkel.

  • Szereted az áfonyát? Érdemes megszeretned, mert a kis bogyók rengeteg C-vitamint tartalmaznak. Illetve, a legújabb tanulmányok szerint az áfonya segít a kognitív képességek fejlesztésében is.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...