2022.03.05. 08:36:19 7617 247

Fesd át a hálószobát és aludj jól!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a tavasz, a megújulás, megújítás és a felújítás ideje! Ha tervezed, hogy új színt viszel az otthonodba, azon belül is a hálószobádba és hajlandó vagy akár a felfestésig is elmenni, meg se állj a következő színekig! Így lehet majd nyugodt és kiegyensúlyozott az alvásod!

Hálószoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hálószoba

Stressz, le veled!

Ha a hálószoba számodra is a nyugalom szigete kell, hogy legyen, egy stresszmentes övezet (végülis mi más?:-)), akkor ne hezitálj, milyen színűre is fested a hálód! A legideálisabb választás számodra a zöld! Ez az árnyalat esténként nyugalmat hoz, reggel pedig sokkal frissebben fogsz majd ébredni ebben a „zöldövezetben”! Ennek egyik oka lehet, hogy a zöld a természet színe, ami pedig nyugtató hatással bír elménkre. Csupán arra ügyelj, hogy ne válassz túl sötét árnyalatot, mivel az pont ellenkezőleg hathat majd.

Pihenj az ég alatt!

Ha a kedvenc színed amúgy is a kék, miért ne festhetnéd a hálót is ilyen színűre? Ez egy nyugalmat sugárzó árnyalat, amelyben biztonságban érezhetjük magunkat. Ha szeretnénk könnyen álomba szenderülni, pihentetően aludni, gyorsan és könnyen felébredni, válasszuk a kék valamely árnyalatát hálónk színének.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...