2021.10.05. 14:30:00 7435 262

Ezt a turmixot ne csak akkor idd, ha Mérleg a csillagjegyed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Édes és savanyú. Csak az egyensúly kedvéért! Ráadásul még esztétikailag is nagyon a helyén van. Kinek másnak lehet ilyen turmixolt itala, mint a Mérleg csillagjegynek? A kedves és békés jegy szülöttei híresen igényes ízlésűek, így bátran próbáljuk ki a nekik ajánlott ízeket!

Turmix piros gyümölcsökből - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Turmix piros gyümölcsökből

A mérleg a lemenő nap és az ősz szimbóluma, amennyiben jelképesen nézzük, azonban az egyensúlyra utaló eredeti jelentése irányadó az ízlés témakörében, a kiegyensúlyozottság és harmónia iránti szenvedély tükrében.
Kedvenc gyümölcseiből pedig igazán ízletes és egészséges ital készíthető az édes és a savanykás ízek ügyesen vegyítése közben.

Csupa gyümölcs turmix

Hozzávalók:

1 csésze fagyasztott eper

Fél csésze fagyasztott málna

Fél csésze fagyasztott áfonya

Negyed csésze gránátalma leve

Negyed csésze joghurt

Feltétek:

Napraforgómag

Granola

Őszibarack

Áfonya

Elkészítés:

  1. a friss gyümölcsöket fagyasszuk le előre, vagy szerezzünk be eredetileg fagyasztottakat.

  2. Tegyük bele a turmix összes fagyasztott összetevőjét egy turmixgépbe, továbbá öntsük rá a joghurtot és a gyümölcslevet is. Ezután kevertessük el a turmixgéppel a hozzávalókat simára.

  3. Öntsük ki a kész italt a kedvenc poharunkba, és tegyük rá a kiválasztott feltéteket.

Forrás: www.buzzfeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...