2017.11.26. 17:48:04 9616 288

Ezért nem érdemes összeveszni - Bocsánatos „bűnök” a párkapcsolatban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha csodálkozom azon, hogy párok milyen apróságokon tudnak összeveszni. És néha elképedek, hogy mi a párommal milyen butaságok miatt tudunk egymásnak feszülni. Veszekedni úgy általában nem érdemes, de persze, a viták, kisebb vagy nagyobb összetűzések elkerülhetetlenek egy párkapcsolatban, házasságban.

Rossz ajándék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz ajándék

De vannak olyan dolgok, amik miatt tényleg kár haragudni a másikra. Mert változtatni úgysem tudunk a dolgon, veszekedni meg nem érdemes (és úgyis lesz más, ami miatt „lehet”:-)).

Már megint nem találta el az ízlésedet!

Emlékszem, valamilyen alkalomra „kiegészítő ajándékként” kaptam a páromtól egy vázát. Egy… hm… hogy is mondjam… nagyon csúnya vázát.:-) Már nem emlékszem, pontosan mit reagáltam, de szerintem meglepődtem, és – mivel nem vagyok egy pókerarc – látszott rajtam, hogy ez bizony nekem nem tetszik. Abban viszont biztos vagyok, hogy nagyot nevettünk ezen a szituáción, és azóta is kitör belőlünk a kacaj, ha felhozzuk ezt a témát. Úgyhogy ha mégsem azt találod az ajándéktasakban, fa alatt, amire vágynál, ne keseredj el, lehet néhány év múlva majd együtt derültök nagyokat az eseten. Ha viszont tényleg kellemetlen számodra ez a helyzet, akkor beszéljétek, meg, ki mit kér az adott ünnepre, esetleg vegyétek meg közösen az ajándékot. Persze, a csomagolás az ajándékozó dolga és csakis az ünnepnapon bontható ki az ajándék. Azért valami izgalom maradjon mindkettőtöknek!:-)

Egy-egy szabad este mindenkinek jár!

Pontosan, néha a férfiaknak szükségük van egy pasis estére, „kanbulira”, amikor kicsit lazíthatnak, iszogathatnak, esetleg bulizhatnak a haverokkal. És ugyanez igaz a nőkre is – néha nekünk is jár egy kis csajos cseverészés, vihorászás a barátnőkkel! Nem megsértődni kell a másik igényein, hanem megbeszélni, hogy ki mikor szeretne egy szabad estét, délutánt, és ennek megfelelően közösen megtervezni a programot.

ÓÓ, azok a rigolyák!

Nyilván mindenkinek van olyan szokása, ami a másik számára egy kicsit furcsa. Amíg ezek a kis „rigolyák” nem rontják el a hétköznapokat, az együtt élés örömét, kár miattuk felrúgni a családi békét. Valószínűleg nem csak a párodnak, hanem Neked is vannak furcsaságaid, ami számára érdekes, de mégis így szeret Téged. A jelszó: elfogadás!

Persze, ez csak néhány apró baki, amik miatt felesleges vitázni. Nálatok is vannak hasonló kis „bosszúságok”?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...