2018.05.11. 13:48:41 13469 396

Ezeket most akkor is kipróbálom! – Trükkök, amelyek megkönnyítik a mindennapjaid
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rendszeresen olvasónk vagy, vagy amúgy is szeretsz az interneten új és érdekes dolgok után kutakodni, akkor nyilván már Te is olvastál olyan írásokat, láttál olyan videókat, amelyek azt ígérik, tippjeik segítségével könnyebbek lesznek majd a hétköznapok.

Háztartás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Háztartás

És tényleg! A videókon valóban olyan apró, ám nagyszerű tippeket, trükköket mutatnak, amikkel könnyebb átvészelni a hétköznapok okozta kihívásokat. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de azért néha jól jön egy-egy ötlet azzal kapcsolatban, hogyan is hajtogass össze egy, így akár egy tucat pólót is könnyedén és gyorsan.

És most tedd a szívedre a kezed!

És legyél nagyon-nagyon őszinte! Mégis hány tippet próbáltál már ki az eddig látottak, hallottak közül? Hogy egyet sem! Hát, ez nem szép dolog! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy én sem vittem túlzásba e nagyszerűségek átültetését a saját életembe… A kifogás pedig mindig csak annyi volt: ó, majd legközelebb, most nincs rá időm!

Na, de majd most!

Bizony, most bármi lesz, ezeket a tippeket kipróbálom majd, hiszen egytől egyik zseniálisak!

Ha szeretnél még több zseniális trükköt látni, itt iratkozhatsz fel a csatornájukra!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.