2020.12.08. 17:03:41 14641 297

Extra gyors vacsora csupán néhány összetevőből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A krumplis receptek szinte mindig nyerők, legyen szó reggeliről, ebédről vagy éppen vacsoráról, egy gyors hétköznapi fogásról, vagy éppen egy hosszadalmasabb ünnepi menüről. A gyorsan elkészíthető variációk pedig még a háziasszonyok szívébe is könnyen belopják magukat.

Burgonya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Burgonya

Mint például ez itt ni, ami csupán néhány egyszerű összetevőből áll, és villámgyorsan elkészül!

Tojással töltött krumpli

Hozzávalók:

-8 db tojás

-4 db nagyobb méretű burgonya

-4 evőkanál vaj

-2 evőkanál tejszín

-só, bors

A krumplikat mossuk meg, néhány helyen villával szurkáljuk meg, és héjában süssük egy órát, előzőleg 200 ⁰C-ra előmelegített sütőben. Ha kész, hagyjuk kicsit hűlni, majd egy kanállal szedjük ki a krumplik belsejét. Keverjük össze a vajjal, tejszínnel, a fűszerekkel ízesítsük. Ha megvan, töltsük vissza a burgonyákba, majd a közepükbe vájjunk lyukakat és mehet minden lyukba egy-egy tojás. Sóval, borssal ízesítsük, majd mehetnek vissza a sütőbe. Körülbelül negyed óra alatt összesülnek.

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...