2022.12.16. 11:00:58 5630 223

„Eská” ajándék karácsonyra? – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak hetek vannak hátra, és itt a várva várt karácsony, a szeretet ünnepe, amikor egy kicsit megpihenünk, finomakat sütünk-főzünk, és azokat a finomakat meg is esszük. Aki nem volt elég gyors, előrelátó, vagy egyszerűen nem volt ideje, az bizony őrült ötletelésbe kezd, vajon mi kerüljön a fa alá?

Gránátalma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gránátalma

Ha jól jönne néhány tanács ezzel kapcsolatban, van egy tuti tippünk: a saját készítésű ajándékokkal nem lősz mellé. És ha igazi gasztronómiai különlegességgel lepnéd meg szeretteid, a lenti recepttel biztos sikered lesz!

Készíts gránátalmaecetet!

Semmi bonyolultra nem kell gondolnod, az elkészítés is egyszerű és csupán 3 összetevőre lesz szükséged:

  • fél liter fehérborecet

  • 2 db gránátalma

  • 1 evőkanál méz

Felezd meg az almákat, majd a magjukat szedd ki. Az ecetet öntsd egy edénybe, szórd bele a magokat, majd az egészet forrald fel egyszer. Ha kész, és kicsit kihűlt, öntsd csatos üvegekbe. Attól függően, mennyire szeretnéd intenzívre az ízét, a magokat még benne hagyhatod a lében 2-3 napig. Mézzel ízesítsd! Hűvös helyen nagyjából fél évig tudod így eltartani.

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...