2024.05.26. 08:30:25 7366 248

Ennél egyszerűbb kekszet nem készítesz – Szuper csokis útravaló mindenkinek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A május a nagy kirándulások ideje, hiszen – jó esetben – sokat süt a nap, az idő kellemes, de még nincs olyan forróság, mint a nyári hónapokban. Azt viszont mindannyian tudjuk, hogy nincs utazás, túra nasi nélkül. A legjobb, ha a bolti kekszek helyett magunk készítünk valami finomat!

Nutellás keksz Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nutellás keksz Fotó: 123rf.com

Az sem baj, ha sós rágcsa is van nálunk, de az édes kekszeknek úgysem tud ellenállni senki. De miért is kellene? Íme, egy szuper csokis, vagyis inkább szuper mogyorókrémes verzió, aminek az elkészítése nagyjából olyan gyors, mint aztán majd az elfogyasztása.:)

A mogyorókrémes keksz hozzávalói:

  • 1 db tojás

  • 20 dkg mogyorókrém

  • 15 dkg liszt

  • 1 teáskanál sütőpor

  • porcukor

  • ízlés szerint mehet bele finomra vágott mandula vagy dió is

Keverd össze a sütőport és a lisztet. Add hozzá a tojást, aztán a mogyorókrémet és keverd egynemű tésztává. Ha szeretnéd, ebben a fázisban mehet bele a mandula, dió is. Egy tepsibe tegyél sütőpapírt. A tésztából formázz körülbelül 5 centiméteres golyókat, tedd rá a sütőpapírra majd lapogasd el, hogy keksz formájú legyen. 180 °C-ra előmelegített sütőben, hőlégkeveréses funkción 10-12 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintjük.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...