2023.07.08. 11:00:30 7045 250

Éljenek a bogyósok! – Készíts belőle egy hűsítő nyári shaket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te miért szereted a nyarat? A ragyogó napsütés miatt? A strandolós, spontán délutánok miatt? Az illatos grillpartyk, netán az olvadozó fagyi miatt? Esetleg a színes, ízletes, édes gyümölcsök okán, melyeket ilyenkor csak úgy ont magából a természet? Ha utóbbi az (egyik) ok, akkor van számodra egy szuper receptünk!

Bogyós gyümölcsök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bogyós gyümölcsök

A recept nagyon nagy előnye, hogy szinte pikk és pakk, el is készül a nyári hűsítő, ami egyébként rendkívül laktató is. (Sőt, ha némi fehérjepor is kerül a turmixba, egy teljes értékű kis étkezésnek is megfelelhet.) Lássuk, mi minden hozzávaló kell ehhez a hűsítő finomsághoz:

  • 4 dl tej (ez lehet akár növényi is)

  • fél kg vaníliafagylalt (ez is lehet vegán, ha az életmódod, diétád éppen azt „írja elő”)

  • fél kg bogyós gyümölcs (lehetőség szerint fagyasztott)

  • néhány szem friss bogyós gyümi, csak a díszítés kedvéért

A fagyasztott gyümölcsöket és a fagylaltot nagyjából negyed óráig hagyd szobahőmérsékleten „pihenni”. A gyümölcsöt és a tejet pürésítsd össze, majd több részletben adogasd hozzá a fagylaltot, hogy krémes állagot kapj. Adagold ki poharakba, szórd meg a bogyós gyümölcsökkel és már hörpölheted is! Szívószálat el ne felejts hozzáadni!

Forrás: rewe.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...