2023.02.02. 15:15:51 7270 281

Elegáns vagy hétköznapi? Válaszd ki te is kedvenc férfi melegítőd!(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A különféle melegítők jó ideig csupán a sportolók öltözékéül szolgáltak, azonban rendkívüli kényelmük jóvoltából hamar átkerültek az utca emberének ruhatárába is. Már számtalan fazont fellelhetünk ezek között. Akadnak olyanok, amelyek még mindig a klasszikus, atletikus stílust követik, viszont fellelhetünk köztük kifejezetten elegáns darabokat. Nézzük meg tehát, melyek számítanak valóban divatosnak ezek között mostanság!

Melegítő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melegítő

Selyemfényű csillogás és érdekes mintázatok

Ha az elegáns stílusú melegítők kedvelői közé tartozunk, akkor feltétlen érdemes lehet alaposabban is körülnéznünk ezen rendkívül divatos modellek között. Az aktuális trendeket illetően ugyanis kétségkívül ezek a melegítők viszik a pálmát. A finom, puha anyaguk visszafogott, férfias, mégis kellően mutatós megjelenést biztosít önmagában is. Ha pedig valamilyen érdekes geometriai mintázat is társul mindehhez, akkor valóban impozáns látványt nyújtanak. Ezek a melegítők általában nem rendelkeznek feltűnő mintázatokkal, így legtöbbjükön csupán egyszínű mintákat láthatunk.

Azonban bizonyos modellek még ilyen ékkel sem rendelkeznek, legfeljebb a felső ujja és a nadrág szára tér el valamilyen színnel a melegítő árnyalatától. Egy-egy ilyen szett nagyszerű választást jelenthet a mindennapokra a sportos elegancia kedvelői számára – ezekkel ugyanis kellően kifejezhetjük saját egyéniségünk elegáns stíluselemekkel karöltve. Egy ilyen melegítő igényességet és kifinomult stílusérzéket sugall. Tehát ezen szettek első osztályú választást jelentenek azok számára, akik odavannak az elegáns melegítőkért. Az alábbi linken pedig számtalan változatot megtalálhatunk ezekből: https://www.bolf.hu/hunmFerfi-ruhazat_Ferfi-melegitok-8532.html

Színpompás pamut melegítők

A férfi melegítők között sokáig elég sivár színválasztékkal találkozhattunk. Azonban már mindez megváltozott, hiszen a trendek alakulásával az úriemberek is elkezdtek egyre színesebben öltözködni. A különféle színpompás, pamutból készült modellek pedig egyfajta átmenetet képeznek a hétköznapi és az elegáns stílus között. Tehát amennyiben nem tudjuk eldönteni, melyiket kedveljük jobban, úgy egy ilyen melegítő szett biztosan nem jelent majd rossz választást. A különféle színek között idén rendkívül népszerű a királykék, a piros, a neon zöld és a narancssárga árnyalatai. Egy-egy ilyen színes melegítő pedig jó alkalmat kínál arra, hogy szó szerint egy kis „színt vigyünk” megszokott ruhatárunkba.

Klasszikus szürke szettek

A Rocky filmek óta valószínűleg mindenki fejében összekapcsolódtak a kemény, elszánt atléta képével ezek a klasszikus melegítők. Nem is csodálkozhatunk rajta, hogy a mai napig nem csappant a népszerűségük. Ezek a melegítők azonban nem csupán az izzasztó edzések alatt bizonyulnak rendkívül hasznosnak, de a mindennapok során is jól szolgálhatnak bennünket. Az aktuális trendek szerint pedig kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a hétköznapi stílust képviselő, lezser férfi melegítők között.

("Partner cikk")

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?