2024.05.19. 17:48:22 6111 242

Egyszerű, könnyű és citromos! - Süti, 3 összevetőből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár a sarkunkban, úgyhogy ideje a sütőt kicsit pihenőre állítani. De mi van akkor, ha a család süteményre vágyik? Olyanra, ami könnyű, ami frissítő, és nem feltétlenül a háziasszonyok rémálma. Ha egy ilyen édesség az álmotok, most mutatjuk, hogyan is készítsd el!

Citrom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Citrom

Mutatjuk a 3 hozzávalót, amit gyűjts be, hogy meglephesd ezzel a finomsággal a szeretteidet:

  • 2 db citrom (a héjára és a levére is szükséged lesz!)

  • 4 db tojás

  • 28 dkg fehércsoki

A tojásokat válaszd ketté. A fehérjét verd kemény habbá. A csokit olvaszd meg, hagyd kicsit kihűlni, majd fokozatosan add a felvert tojássárgájához. Ezután jöhet a fehérje adagolása. Először a fehérje negyedét keverd a csokis masszához, majd kis adagokban mehet hozzá a többi, óvatosan keverve. Aztán a citrom kinyomkodott leve és a lereszelt héj is mehet a keverékhez. A tésztát öntsd sütőpapírral bélelt tepsibe. A sütőt melegítsd 160 °C-ra, aztán mehet is a tepsi a sütőbe. Körülbelül 40 perc alatt süsd készre. Akkor jó, ha már kopog a teteje! Ha kivetted a sütőből, hagyd a formában kihűlni!

Forrás: bigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...