2024.01.12. 17:46:32 7436 263

Egy kiegyensúlyozott élet 4 alappillére – Ennyi lenne a titok?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Életünkben mindannyian a kiegyensúlyozott, harmonikus, biztonságos létre, mindennapokra vágyunk. Mindezt hogyan érjük el, elérhetjük-e egyáltalán, érdemes-e ezért hajtanunk, vagy ha hajtanunk kell érte, akkor már nem is lényeges…? No, ez már egy más kérdés…

Kiegyensúlyozottság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiegyensúlyozottság

Az biztos, hogy törekedni a harmóniára érdemes, törni magunkat miatta viszont nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Az már izzadságszagú, és annak már nem sok értelme van. Ha ez a 4 fontos pillér megvan az életedben, máris sokat tettél egy kiegyensúlyozottabb élet felé.

Egészséges nézőpont

Fontos, hogy nézd és lásd is néha magad kívülről is, legalább annyira, mint amennyire belülről is. Legyen egy egészséges rálátásod mindenre, ami Te vagy és ami Téged is körbevesz!

Hit, ami erőt ad

Van, aki Istenben, van, aki a sorsban, van, aki más felsőbb erőben hisz. Az önmagunkba vetett hiten kívül néha jó egy kapaszkodó, egy rajtunk kívül álló erő, akihez fohászkodhatunk, aki, vagy ami átsegít minket az élet nehezebb helyzetein is.

Tér, ahol jól érzed magad

Ha túl sokáig tartózkodsz ott, ahol nem ismernek, és nem is akarnak megismerni, ahol folyamatosan azt érzed, harcolnod kell a figyelemért, ahol állandóan mellőzöttnek, megtűrtnek érzed magad, az nem a Te közeged, és amilyen gyorsan csak lehet, menj el onnan, válts. Keress olyan helyet, ahol megbecsülnek, megbecsülik a képességeid, szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagy.

Cél, ami előre visz

Bárhogy is legyen, ha nincs egy célod, nincs meg egy út, ami vezet valahova, akkor igencsak nehéz fenntartani a motivációd, életkedved. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egészen apróságok is segíthetnek abban, hogy előre menj! Legyen bármilyen apró is a célod, mindig legyen valami, ami előrevisz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...