2024.02.04. 17:41:13 7475 250

Édes február! – Ebben a hónapban minden az édes ízről szól (még a filmek is)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ember legyen a talpán, aki februárban, a fánkok és egyéb nyalánkságok idején is tartani tudja az év eleji fogadalmát és persze a diétáját! Mert legyünk őszinték, a tél utolsó hónapja nem igazán a diétáról, annál inkább az élet édes oldaláról szól!

Többféle fánk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Többféle fánk

Ez a rövidke hónap tele van mindenféle édességgel, ennek megfelelően sok-sok édes pillanattal! Itt van a Valentin-nap, ami a plüssmacik és virágcsokrok mellett a fincsi bonbonok és csokoládék időszaka is. A különféle fánkokról pedig már ne is beszéljünk, melyeknek illata finoman körbelengi a farsangi időszakot. Ha vagy olyan erős, hogy ellenállsz a finom falatoknak, de azért legalább a szemedet jóllakatnád, akkor a filmtörténet következő alkotásait biztosan érdemes megnézned!

Az előzmény: Wonka

A folytatás: Charlie és a csokigyár

A könnyű: A hab

A „nosztalgikus”: Egyszerűen bonyolult

A legédesebb: Notting Hill-i cukrászda

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...