2022.04.16. 11:00:09 6805 266

„Ébreszd fel” a kelt tésztádat! – Így javítsd fel a „rakoncátlan” anyagot
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kelt tésztából isteni finomságokat lehet készíteni, gondoljunk csak a pihe-puha kalácsokra, az aranygaluskára, vagy egy kis eszegetni valóra, apró köményes kiflik formájában. De jajj, mit tegyünk, ha a tésztánk minden egyebet szeretne, csak éppen megkelni nem.

Húsvéti fonott kalács - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti fonott kalács

Létezik gyors megoldás, amivel garantáltan menthető az ebédre szánt kalács, aranygaluska és társai.

Végy (még) egy…

A következőket tedd egy tálba:

  • egy csomag friss élesztő

  • egy teáskanál cukor

  • 2,5 dl víz

  • 2 evőkanál liszt

Keverd össze őket, és hagyd állni, amíg kicsit fel nem fut. Ha megtörtént, add hozzá az „eredeti” tésztához az új keveréket, majd dolgozd jól össze. Adj hozzá annyi lisztet, hogy homogén, jól kezelhető tésztát kapj. Most pihenjen a tésztád még egy órácskát, hogy szépen megkelhessen.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...