2021.10.10. 17:48:11 9527 281

Dobj le néhány kilót! – Percek alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden nő, de szerintem férfi álma is, hogy minél hamarabb megszabaduljon a felesleges kilóktól. Lehetőleg minél kevesebb lemondással, küzdelemmel. Sajnos, az élet nem ilyen egyszerű, a jó formáért tenni kell, sokszor lemondásokkal teli a siker felé vezető út. De trükközni azért lehet!

Molett divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Molett divat

Sőt, kell is! Az öltözködésünkkel máris sokat tehetünk azért, hogy néhány kilóval kevesebbnek látszódjunk. A siker érdekében ezeket érdemes bevetnünk!

Nem csak az a lényeg, hogy tartson!

Egy jól megválasztott övvel csalhatsz néhány centit a derekad méretéből. Persze, ne ess át a ló túloldalára, túl szorosra sem szabad húzni azt az övet, mert az már nem túl esztétikus látvány.

Nem mindegy a szín!

Ha slankítani szeretnénk magunkon, válasszunk sötét árnyalatú, lehetőleg fekete ruhákat. Régi trükk, de nagyon hasznos!

A napcsókolta bőr ősszel is hódít!

Persze, nem a túlszoláriumozott, vagy éppen az önbarnítóval „túlkent” bőrre gondolunk! De ha van rajtad néhány kiló plusz, akkor tény, hogy a szépen lebarnult bőr segíthet ennek leplezésében. Azért csak csínján a szoláriummal, fő a természetesség!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...