2022.05.16. 17:46:19 6874 241

Dobd fel a csajos estét! – 3 tipp, csak Nektek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amíg az ember lányának kicsi gyerekei vannak, viszonylag ritkán fér bele egy lazítós program a barátnőkkel. Aztán ahogy nőnek a csemeték, a szülők is egyre többet szabadulhatnak el kettesben, vagy akár külön-külön, a saját baráti társaságukkal. Az anyukáknak is gyakrabban belefér egy-egy csajos este.

Legjobb barátnők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Legjobb barátnők

Ha alkalmanként csempésznétek némi tematikát is az estébe, a lenti 3 téma a segítségetekre lehet.

El a kezekkel a telefonoktól!

Egy estére rejtsétek el a telefonotokat, és foglalkozzatok tényleg csakis egymással! Csacsogjatok, nevessetek, és ne a telefonotokat bújjátok, ne az idővonalatokat pörgessétek! A legjobb lenne, ha ki is tudnátok kapcsolni néhány órára a telefont, de nem árt, ha a család számára elérhetőek vagytok az este folyamán. Ám ha előre megbeszélitek, hogy néhány órára eltűnnétek a virtuális térből, a kikapcsolt készülék is megjátszható. De az is megoldás lehet, hogy egy helyre, mondjuk, a bejárati ajtó környékére lerakjátok a készülékeket, így elérhetőek vagytok, ám viszonylag kicsi az ingerenciátok arra, hogy percenként nézegessétek.

Idézzétek meg a nyarat!

Egy szuper koktélparty, főszerepben sok-sok gyümölcsös, és persze alkoholos itókával garantáltan feldobja a hangulatot! Gyűjtsetek be recepteket (nálunk is találtok ötleteket, itt, itt és itt), szerezzétek be a hozzávalókat és indulhat a csajos koktélbuli, garantáltan sok nevetéssel!

Ha szerettek főzni is!

Ha nem csak innátok, hanem ennétek valami finomat is, egy közös főzés szintén feldobhat egy csajos estét! Keressetek könnyen elkészíthető, kevés macerával járó, ám egészséges, könnyű fogásokat és készítsétek el közösen! Közben azért egy-egy pohárka bort elkortyolgatni és kibeszélni az élet nagy dolgait nem bűn! Sőt!:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Babázásból vissza a munkahelyre: 13 dolog, amiért az anyukák izgulnak

Egy nemrég végzett felmérés eredménye szerint általánosan akár öt hónapba is telhet, mire egy újdonsült anya vissza tud illeszkedni a munkahelyére, miután első gyermeke megszületett. Bár sok nő élvezi a munkába való visszatérés nyújtotta változatosságot, de ez egyben valódi küzdelmet is jelenthet annak terén, hogyan is egyeztessék össze a különböző szerepeiket. Egyes nők számára ez az időszak akár a mentális egészség romlását is eredményezheti!

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.