2018.07.03. 20:05:55 13703 389

Dekorálj dinnyével! – Szenzációs videók!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tombol a nyár, mi is eshet ilyenkor a legjobban, mint egy jól behűtött szelet dinnye. Ugyan nem vagyok egy nagy dinnyerajongó, de azért alkalmanként én is szívesen fogyasztok ebből a lédús nyári gyümölcsből. Pedig nem csak az éhségünket csillapítja!

Dinnye szeletek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dinnye szeletek

Ha van egy kis kézügyességünk, remek és gusztusos dekorációt rittyenthetünk dinnyéből! Azért egy éles kés, meg esetleg még néhány eszköz sem árt e remekek elkészítéséhez.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...