2023.06.05. 17:46:46 8900 292

De miért nem sikerül? – Ez is oka lehet a kapcsolati kudarcnak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, nem is kevesen, akik esetében egyszerűen érthetetlen, miért nem sikerült még megtalálniuk a másik felüket. Mert minden tökéletes rajta, benne, valamiért mégsem akar összejönni a dolog. És sajnos mindezek ellenére megeshet, a hiba éppen az ő készülékében van.

Párkapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Párkapcsolat

Amikor látszólag semmi baj nincs velünk, a nagy szerelem mégsem akar bekopogtatni, meglehet, tudat alatt félünk az elköteleződéstől. Ennek vannak jelei is, melyek felett elsiklunk, de egy alaposabb önvizsgálat segíthet ebben. Íme, 3+1 jele annak, hogy Te valójában félsz a tartós kapcsolattól.

Tudatos „tudattalan” választás

Olyan, mintha mindig rosszul választanál? Előbb vagy utóbb kiderül valami huncutság a másikról, ami miatt aztán tönkre is megy a kapcsolat? És mindegyik kudarc után jön a „Már megint” érzés? Nem tűnik úgy, hogy ebben van némi tudatosság is? Nem kimondva, csupán mélyen elrejtve. Mert ha mindig rossz partnerrel kezdünk, abból soha nem lesz kapcsolat, és soha nem lesz függés senkitől. Ennek a függéstől, kapcsolattól való félelemnek is lehet több oka, akár gyermekkorra is visszavezethető, vagy korábbi csalódásra, csalódásokra.

Csak semmi komoly…

Ha nem keveredsz bele érzelmileg semmilyen mélyebb kapcsolatba, az egy- vagy néhány éjszakás kapcsolatok híve vagy, annak valószínűleg az az oka, hogy félsz az elköteleződéstől. Itt szintén érdemes az okot kideríteni, azt meg- vagy feloldani, és a nagy szerelem is megérkezik majd!

Kell a kontroll?

Nem szereted, ha elveszíted a kontrollt az életed, és főleg az érzelmeid felett? Mert védtelen vagy, mert sérülsz, ezért inkább el is nyomod az érzéseid, nehogy megint „az” történjen, nehogy megint bántsanak. Mert jobb felszínes érzelmekkel élni… egy ideig. De emberek vagyunk és jó esetben elkezdünk vágyni arra, hogy szerethessünk és szeretve legyünk.

Sok a „duma”?

Amikor éppen szingli korszakodat éled, pontosan tudod, milyen is lenne számodra az Igazi, és ezt nem is vagy rest minél többször hangoztatni. Aztán amikor végre megtaláltad a(z éppen aktuális) nagy Ő-t, és persze, megint szakítás lett a vége, rögtön 1000 és 1 indokot tudsz felsorolni, miért is lett vége.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...