2022.09.09. 15:59:07 7054 256

Csomózz faleveleket és kész is a csodás őszi dekorációd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem kell tudnod makramézni ahhoz, hogy elkészítsd ezeket a nagyon dekoratív őszi faleveleket, hiszen borzasztóan egyszerű technikával készülnek. Csak egy ollóra, faágra és kifésülhető, sodort fonalra lesz szükséged.

Makramé levél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Makramé levél

Szeretnéd feldobni valamivel a lakást, ami őszi hangulatot csempész a mindennapokba? Ha egyszerű, mégis mutatós DIY projekt után kutakodsz, akkor ne keress tovább! Makramézz faleveleket! A levelek felhasználásával a fali díszen kívül készülhet asztali dísz, kulcstartó, egyszerű függő, táskadísz vagy akár kis terítő is.

Falidísz

Függő, amit bárhová felakaszthatsz

Kulcstartó vagy táskadísz

Ha kedvet kaptál a makramézáshoz, és megtanulnád a csomózás csínját-bínját, ajánljuk alábbi cikkünket is: Újra divat a makramé>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...