2018.02.06. 07:59:27 14186 440

Bűnös! 5+1 pici téli bűn, amiben Te is ludas vagy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába mindenféle fogadalom vagy jó tanács, amelyekről tudom, hogy érdemes lenne betartani, valahogy most mégsem megy... Érezzem rosszul magam? Neeeeem! Inkább kezeljük ezt is kellő öniróniával. Íme, az én bűnlajstromom, majd tavasszal valahogy helyre hozom. :D Te melyikben vagy bűnös?

Reggeli ébredés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli ébredés

Nem tudom, hogy mi az oka, de télen hajlamosabbak vagyunk elkövetni ezeket a “bűnöket”, és úgy tűnik, hogy most már évek óta nem változik a helyzet. Azt hiszem ideje elfogadni: nem mindig lehetünk a topon..., emberek vagyunk, hibázunk. Ahogy az ősz egy energikusabb időszak, és imádom, úgy a tél... nos, inkább hagyjuk is:

1. Reggeli elalvások

Kezdjük ott, hogy még sötét van akkor, amikor fel kellene kelnem. A testem valahogy nem érzékeli, hogy reggel van, szólhat az ébresztő, nyöszöröghet a kutya, én bizony alszom tovább... Meg hideg is van a takarón kívül. Ugyan kinek van kedve kimászni?

Pedig itt megírtuk mi is, hogy mennyire fontos lenne, hogy mindennap ugyanabban az időpontban keljünk fel és feküdjünk le.

2. Túl sok kávé

Reggeli kávéReggeli kávé
Az előző pontból kifolyólag nagyon álmosan indul a nap. Nehezen és lustán, és bár nem kellene, mégis kávéval orvosolom a problémát. Nekem most ezt a Fekete Gyöngy. :D Aztán persze megiszom a levét, mert...

3. Este nem fekszem le időben

Mivel sok volt a kávé, este egyáltalán nem érzem magam fáradtnak. Szóval jöhet a késői vacsi, a sorozatok, esti pocolás a kanapén, meg minden ilyen. Aztán hirtelen már éjfél is van, reggel meg nem tudok felkelni.

4. Forró zuhany

Kezdem egy viszonylag normális hőmérséklettel, aztán addig-addig adom hozzá a forró vizet, amíg szinte elviselhetetlen nem lesz. Végre kiolvadtam! De sajna a bőröm is jó száraz emiatt. Pedig itt megírtuk, hogy a forró zuhany és a bőr nem barátok>>, de hát mint ahogy fent is említettem, gyarló ember vagyok, hibázom. :) (És akkor is imádom a forró zuhanyt!)

5. Nasi

Kicsi csoki, kicsi keksz, süti, puding, chips, nutella - tök mindegy. A lényeg, hogy legyen otthon mindig valamilyen nassolni való, lehetőleg az egészségtelenebb fajta. Emiatt is lelkiismeret furdalásom van (NINCS! ;)), mert tudom, hogy léteznek egészséges nasik is, de valahogy tiltakozik ellene a szervezetem. Biztos mindenki más ilyeneket eszik, csak én nem. :D Vagy?

+1. Általános lustaság

LustálkodásLustálkodás
A halogatások halogatása a négyzeten - ez vagyok én télen. Pedig halogatni nem jó>> Leállt a mosógép - ráérek még kiteregetni. Tele a mosogató - nem baj, már olyan késő van, majd holnap elmosogatok. (Különben is mikor lesz már mosogatógépem?) Folytathatnám a sort, de egy szó mint száz, a fejemre dől a ház - néha legalábbis így érzem. :D

Nem baj, jön a tavasz, és észrevétlenül helyre áll majd a rend. Szóval Te se ostorozd magad, ha hasonló cipőben jársz, csak várj türelemmel...

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...