2023.09.16. 17:44:51 7341 240

Boldogság, egyszerűen! – 4+1 rövid út a boldogsághoz 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Légy boldog!”, „Sok boldogságot!” – ontjuk magunkból a szívből jövő jókívánságokat, ha ünnep, alkalom van rá. És éppen adott élethelyzettől függően el is indulunk a boldogságot keresni, mert úgy gondoljuk, az egy hatalmas feladat. Az is, nem arról van szó, de nem minden esetben a boldogság megtalálása a legnagyobb próbatétel az életünkben.

Boldogság, öröm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, öröm

Hanem inkább az, hogy észrevegyük az orrunk előtt heverő örömforrásokat, mert bizony akad bőven belőlük, még ha makacsul el is fordítjuk a fejünket és nem akarjuk észrevenni. Előző cikkünkben már megismerhettél 5 igen nyomós okot az örömködésre. Most mutatunk még 4-et, csak hogy biztosan ne maradj boldogságforrás nélkül! Most figyelj!

Bírod a dallamokat?

Ráadásul még hangod is van? Vagy éppen nagyon nincs? Kit zavar? Engedd ki bátran, indítsd el a kedvenc dalod és énekeld (sőt, ha a helyzet úgy kívánja, üvöltsd) teli torokból.

Gyereknek lenni jó!

Észrevetted már magadon, hogy a játék, az igazi, önfeledt játék felszabadít, és örömmel tölt el! Amikor csak lehetőséged van rá, játssz! Szóval, még egy ok, hogy ne utasítsd vissza a gyereket, ha arra kér, hogy játsszatok valamit! Hidd el, a munka, a ház körüli teendők megvárnak! De a boldogság nem!

Edd magadat boldogra!

Már az ok a boldogságra, hogy a belőle készült ételek gyorsan megvannak, ám a tészta fogyasztása sokkal többet ad annál. A benne lévő szénhidrát megdobja a szerotoninszintünket, ami részben felelős azért, hogy az éppen aktuális hangulatunk hogyan alakul.

Te szereted magad?

Hm, igen, de…? Akkor állj oda a tükör elé minden reggel, és minden egyes nap mondj 1 dolgot, amit szeretsz magadon! Meglátod, az, hogy szereted magad, hogy észreveszed magadon a legapróbb jó dolgot is, már magában ok lesz a boldogságra! És akkor még el sem indult a nap!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...