2017.03.20. 14:21:10 15774 487

Boldog párkapcsolat? – Tegyél érte lefekvés előtt is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már nagyanyáink, sőt, valószínűleg az ő nagyanyáik is tudták, hogy úgy álomra hajtani a fejünket, hogy nem tisztázunk egy vitás kérdést a párunkkal, nem túl jó dolog. Persze, néha erőt kell vennünk magunkon, hogy megtegyük azt a bizonyos első lépést a másik felé egy kiadós veszekedés után, de megéri.

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

Így elkerülhetjük, hogy tüske maradjon bennünk, vagy a másikban vélt vagy valós sérelmek miatt. De tehetünk még valamit a párkapcsolatunkért, mielőtt együtt álomba szenderülünk? Naná!:-)

Nem mindegy a téma

Lefekvés előtt, az ágyban arról beszélni, milyen problémák voltak aznap a munkahelyen, milyen konfliktusokba keveredtetek, vagy valamilyen nehéz kérdést felhozni, amihez világos nappal, ébren is ott kell lenni fejben, nem túl jó választás. Ilyenkor már koncentráljatok a könnyedebb témákra, olyanokra, amik felvidítanak Téged is, párodat is.

Kütyük ki!

Mit keres a laptopotok, a telefonotok az ágyban lefekvés előtt? Állítsd be az ébresztőt a telefonon, és rakd le szépen pihenni őt is. A televíziót bambulni sem túl jó választás, csak felidegesít, felpörget, felzaklat. Beszélgessetek inkább helyette!

Kedves szavak

Napközben is fontos, hogy legyetek kedvesek, tapintatosak a párotokkal, de a lefekvés előtt mondott néhány kedves szó segíthet könnyebben álomba szenderülni, nyugodtabban aludni. Nem kell feltétlenül szerelmet vallani minden este, ha más szavakkal is ki tudod fejezni, mennyire fontos Neked a párod, boldogsággal tölt majd el mindkettőtöket!

Lefekvés azonos időben

Egyikőtök már az igazak álmát alussza, a másik pedig még éppen a kedvenc sorozatát nézi valamelyik csatornán? Nem túl jó stratégia! Hozzatok még több intimitást a kapcsolatotokba azzal, hogy azonos időben kerültök ágyba. Ha egymáshoz bújtok, az pedig még hab a tortán.

Az utolsó „csók” is fontos

Vagyis a nap utolsó puszija! Mert a jóéjt-puszi nem csak gyermekkorban, aztán később a saját gyerkőcünknek lesz fontos, de ha párunkkal sem feledkezünk meg erről a szép „szokásról”, így hozzájárulhatunk mindkettőtök nyugodt pihenéséhez.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...