2018.10.06. 17:49:57 10105 347

Beköltöztek! – Ezekkel is meglepheted őket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is nagyobb öröm, mint egy új otthonba költözni, berendezni, majd belakni azt, teljes mértékben a mi ízlésünkre formázva. De mondhatjuk azt is, hogy nincs is nagyobb öröm, mint házavatót tartani!:-) Vagy éppen házavatóra menni! No, és persze, valami remek ajándékkal meglepni az újdonsült házigazdákat!:-)

Új otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új otthon

Persze, van, hogy a beköltözők számára szánt ajándék kiötlésekor megáll a tudomány. Szóval, ott vagyunk nagyon lelkesen, ám mindenféle ötlet nélkül. Mert kellene valami egyedi, valami jópofa, valami könnyen elkészíthető! Ha itt nem találtál volna ötletet, ez a videó talán a segítségedre lehet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink