2019.09.13. 17:40:58 11160 338

Amikor mindennek ellen lehet állni, csak a kísértésnek nem…
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálunk süteménysütéskor általában érvényben van az egykori csokimárka szlogenje, miszerint az elkészített süti „ronda és finom”. Éppen ezért ámulok és bámulok, ha olyan „süteménykölteményeket” látok, amelyeket már-már bűn megenni, annyira szépek.

Sütemény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sütemény

Na jó, természetesen azért egy ilyen bűnbeesést bárki könnyedén bevállalna, hiszen legrosszabb esetben megpróbáljuk reprodukálni az „elpusztított” finomságot, több vagy éppen kevesebb sikerrel. Tiszta szerencse, hogy a lenti videóban szereplő szépséges édességek elkészítési fázisait is láthatjuk a filmen.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...