2019.09.27. 17:00:52 6655 272

Állj meg! – Csippents magadnak egy kis énidőt a rohanó hétköznapokban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Épp csak vége a forró hónapoknak, de mintha a nyári szabadságunk meg sem történt volna. Ráadásul beindult az iskola, óvoda, bölcsi, úgyhogy a reggel is csupa rohanás. A délutánok, esték szintén pörgősek, pedig olyan jó lenne néha egy picit megállni és befelé figyelni.

Énidő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Énidő

Vagy éppen nem figyelni semmire, kiüríteni a fejünket és csak lenni. Szóval, olyan jó lenne néha egy kis énidő! Hát csippents le egy keveset a hétből, és szánd magadra! Ilyenkor jöhetnek a jobbnál jobb programok. Mondjuk ezek itt!

Elő a betűkkel!

Egy könyv, ami már régóta izgatja a fantáziádat, és szeretnéd elolvasni? Vagy éppen egy régi kedvenc, amit újra felidéznél? Esetleg egy is könnyedségre vágysz, és szívesen fellapoznád rég nem látott magazinod érdekes írásokkal tarkított oldalait? Hát hajrá, bújj el egy fél órára a világ elől néhány ezer betű társaságában!

Csak a napi rutin része?

Őszinte leszek, a főzés nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé. Vagyis, ez így nem igaz. Szeretek a konyhában tüsténkedni, de valahogy a napi kötelező köröket nehezen bírom, mert a „Mit együnk holnap?” kérdéskörétől eljutni az utolsó, főzés közben használt edény elmosogatásáig tengernyi időnek tűnik. Hát fogjuk fel ezt is énidőnek! Ilyenkor kicsit magunkban lehetünk, csak mi vagyunk a színtéren, meg a hozzávalók, no és a gondolataink! Bevallom, manapság egyre többször jut eszembe, hogy süssek valamit! „Csak úgy”!

Szépülj!

Ugye, milyen jó lenne heti, vagy akár havi rendszerességgel eljutni egy szépségszalonba, ahol pihenés közben válhatunk még szebbé? Nos, ez sokunknak nem fér bele időben, sem máshogy. Ám szuper, otthon is használható szépészeti terméket találhatunk a drogériák polcain. Relaxáljunk a vízzel teli fürdőkádban, miközben legújabb arcmaszkunk, hajpakolásunk kifejti jótékony hatását!

Hallgass!

Válogasd össze kedvenc zenéidet, dőlj le a kanapén, vagy ülj ki a közeli parkba és hallgasd! Az sem baj, ha táncra perdülsz, akár a parkban is!:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...