2021.08.02. 15:05:44 10296 261

Ahány ház, annyi szokás – És ahány ország, annyi fagyi
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem vagyok egy világutazó (legyünk optimisták: még nem:-)), a környező országokon túl nemigen jutottam még. Ám ha valahova nyáron sodort el a szél, egyvalamit biztos megkóstoltam: igazi fagyirajongóként természetesen a fagylaltot.

Fagyitorta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fagyitorta

Bevallom, engem teljesen lenyűgözött, hogy a szomszédos Horvátországban nem kanállal, hanem lapáttal mérik ezt a nyári nyalánkságot, úgyhogy ott jártunkkor nálam a napi menü része volt a mindenféle színben, ízben, és számomra hatalmas adagban pompázó fagylalt. És hogy mire számítsunk, ha beállunk a fagyis pult/bódé előtti sorba, ha a Föld különböző tájaira utazunk? Íme, egy kis ízelítő a világ fagylaltjaiból:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...