2023.12.25. 17:45:42 7567 211

A reklámoknak is karácsony van! – Tarts néhány perc vicces szünetet 2 szaloncukor között
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába nem akarjuk őket, kapcsolunk el, fújjogunk, azért el kell ismernünk, hogy némelyikük nagyon is szórakoztató, vagy éppen megható. Sőt, nem egy életigenlő, jobb kedvre derítő alkotás van köztük. Naná, hogy a reklámokról van szó, amik nélkül már el sem tudjuk képzelni az életünket!

Csillogó karácsonyfadíszek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillogó karácsonyfadíszek

Naná, hogy a karácsony sem maradhat el néhány vicces szösszenet nélkül! Korábban híres külföldi és magyar sztárokat is láthattatok nálunk. Most jöjjön egy is fenyőillat és móka, karácsony 1.napján.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...