2023.11.11. 17:45:48 7643 251

Van, aki így kezdte, és van, aki, így folytatja – Híres emberek, mint reklámok főszereplői
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az az igazság, hogy a reklámokat amennyire utáljuk, annyira szeretjük is őket. Persze, nem mindegyiket, de szerintem mindenkinek van legalább 1 kedvence, aminek vagy a sztorijáért, vagy a zenéjéért, esetleg a szlogenjéért rajong. Vagy éppen a benne szereplő hírességért dobban meg a szíve!

Reklám - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reklám

Mert vannak cégek, akik biztosra mennek, és híres emberek kezébe adják termékük népszerűsítését. Előfordul, hogy egy jól sikerült reklámfilmmel mindenki nyer: a termék is népszerű lesz, és az azt reklámozó személy, kezdő színész is kellő ismertséget kap ahhoz, hogy beindítsa karrierjét. Nos, a lenti válogatásban akad ilyen is, olyan is. Egy biztos, mindegyik reklám szórakoztató és emlékezetes maradt számunkra.

Amikor James Bond, vagyis Daniel Craig táncra perdült

Amikor sem a terméknek, sem az azt reklámozónak nem bírunk ellenállni: Catherine Zeta-Jones és az Alfa Romeo

Nem is olyan nehéz a választás: Jennifer Aniston vs. Heineken

Csak semmi „cullang”: ilyen, amikor Chris Hemsworth parfümöt reklámoz

Cuki autó+cuki kutya+cuki Leonardo DiCaprio=tuti siker

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...