2023.11.19. 17:45:22 7226 215

Reklámból soha nem elég! – Jöjjenek a magyar sztárok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Annyi bizonyos, hogy mi, magyarok, értünk a reklámkészítéshez. Szerintem minimum egy reklámot mindegyikünk tud mondani, ami igazi hungarikum és szinte mindenki emlékszik rá. A történet is frappáns, és nem egyszer a benne szereplő ismert vagy a reklámmal ismertté vált színészek miatt is igen emlékezetes.

Reklám a tévében - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reklám a tévében

A külföldi sztárok már bizonyítottak! Most jöjjenek a magyar hírességek, akik egy-egy márka reklámozásához adták a nevüket! És milyen jól tették!

Akit egyszerűen imád(t)unk: Balázs Andi

Aki miatt abban az évben biztos nem hagytuk ki a Sziget-et: Janklovics Péter

Akit nem tudunk (és nem is akarunk) elfelejteni: Dobó Kata

div class=”media-player”>

Amikor a szereplő egy kicsit érdekesebb volt, mint a termék: Száraz Dénes

div class=”media-player”>

Aki bírja a metált, mi meg őt: Stefanovics Angéla

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!
Vissza a címlapra

Oszd meg a cikket és nyerj...