2018.06.23. 08:31:28 10996 310

A puding első próbája – Még az evés előtt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A házilag készített, főzött pudingnál kevesebb finomabb és gyorsabb édesség nemigen létezik. Szerintem mindenki szereti, kicsi, nagy, öreg és fiatal egyaránt. Na jó, azért a boltban készen vásárolhatóak közül is lecsúszik a torkunkon olykor-olykor.

Puding - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Puding

Az ízek, variációk, elkészítési módok lehetősége szinte végtelen. Ma már létezik kalóriaszegény, mindenmentes változat, amit a különböző összetevőkre érzékenyek is fogyaszthatnak. És, valljuk be, látványnak sem utolsó ez a desszertféle. Formába bele, aztán ha megdermedt, ki egy kis tányérra, és már kanalazható is. Vagyis…

Ha be is megy, ki már nem akar jönni…

Térjünk csak vissza a kiborítós részéhez a dolognak! Neked sem sikerül „sérülés” nélkül kiönteni a formából? Na, akkor most figyelj! Jön egy kis segítség a haushaltstipps.net oldaláról!

Ha nem házi készítésű pudingról van szó

A boltban vásárolható verziók általában műanyag pohárkában kaphatóak. No, akkor szedjük le a pohárka tetejét, és fejjel lefelé tegyük egy tányérra. Most egy éles kés, esetleg egy konzervnyitó segítségével csinálj egy kis lyukat a pohár felfordított aljára. A nyomáskiegyenlítődésnek köszönhetően a puding egyszerűen kicsusszan majd a pohárkából. Végül óvatosan emeld le a poharat a pudingról.

A házi készítésű esetében is van megoldás!

Aki főzött már otthon pudingot, ő valószínűleg ismeri a következő trükköt. Mielőtt a forró krémet beletöltöd a tálkába, öblítsd ki a kis edényeket vízzel. Így a hűtőből kivéve majd könnyen kijön a házi pudingod a formából.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...