2018.06.23. 08:31:28 10183 309

A puding első próbája – Még az evés előtt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A házilag készített, főzött pudingnál kevesebb finomabb és gyorsabb édesség nemigen létezik. Szerintem mindenki szereti, kicsi, nagy, öreg és fiatal egyaránt. Na jó, azért a boltban készen vásárolhatóak közül is lecsúszik a torkunkon olykor-olykor.

Puding - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Puding

Az ízek, variációk, elkészítési módok lehetősége szinte végtelen. Ma már létezik kalóriaszegény, mindenmentes változat, amit a különböző összetevőkre érzékenyek is fogyaszthatnak. És, valljuk be, látványnak sem utolsó ez a desszertféle. Formába bele, aztán ha megdermedt, ki egy kis tányérra, és már kanalazható is. Vagyis…

Ha be is megy, ki már nem akar jönni…

Térjünk csak vissza a kiborítós részéhez a dolognak! Neked sem sikerül „sérülés” nélkül kiönteni a formából? Na, akkor most figyelj! Jön egy kis segítség a haushaltstipps.net oldaláról!

Ha nem házi készítésű pudingról van szó

A boltban vásárolható verziók általában műanyag pohárkában kaphatóak. No, akkor szedjük le a pohárka tetejét, és fejjel lefelé tegyük egy tányérra. Most egy éles kés, esetleg egy konzervnyitó segítségével csinálj egy kis lyukat a pohár felfordított aljára. A nyomáskiegyenlítődésnek köszönhetően a puding egyszerűen kicsusszan majd a pohárkából. Végül óvatosan emeld le a poharat a pudingról.

A házi készítésű esetében is van megoldás!

Aki főzött már otthon pudingot, ő valószínűleg ismeri a következő trükköt. Mielőtt a forró krémet beletöltöd a tálkába, öblítsd ki a kis edényeket vízzel. Így a hűtőből kivéve majd könnyen kijön a házi pudingod a formából.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A piros pöttyös nem mindig az igazi – Így kerüld el a borotva utáni pöttyöket 2.

Legyünk őszinték hölgyeim: ha tehetnénk, a szőrtelenítést simán kipöckölnénk a csajos teendőink közül. Mert sokszor macera, meg néha fáj, ha nem tartós módszert, gyakran kell csinálni, vagy éppen költséges az adott szőrtelenítési lehetőség. Vagy éppen nem 100 %-osan azt az eredményt érjük el, amit szeretnénk.

Itt az ősz, itt a gesztenyeszezon- Dobj össze egy szuper kis salátát belőle!

Imádtuk a nyarat, mert rengeteg finomsággal örvendeztetett meg minket. Ám az ősz is kegyes hozzánk ilyen szempontból, hiszen a természet ilyenkor sem fukarkodik finomabbnál finomabb zöldségekből és gyümölcsökből. A hűvös évszak slágere a gesztenye, amiből finom desszert, leves, saláta készülhet.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.