2021.02.02. 15:54:19 10553 261

A müzli egészséges – Ezekre ügyelj, hogy az is maradjon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Abban szinte minden táplálkozással kapcsolatos szakember egyetért, hogy egy tál müzli remek napindító lehet. Energiaszintünk, emésztésünk szempontjából is jó barátunk lehet. Ám apróságokkal bizony könnyen egészségtelenné varázsolhatjuk ezt a szuper egészséges finomságot.

Reggeli müzli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli müzli

Csak néhány apróság, hogy az egészséges tényleg egészséges is maradjon!

Nem mindegy, mivel!

Azzal kapcsolatban megoszlanak a vélemények, hogy a tej valóban élet, erő, egészség-e? Ha úgy érzed, kipróbálnád a tejmentes étkezést, a reggeli müzlidre valamilyen növényi italt önts! Ám itt is ügyelj rá, hogy a mandula-, zab- vagy kókuszitalod hozzáadott cukrot ne tartalmazzon!

Fehérjéről se feledkezz meg!

Ha müzlit, granolát választasz reggeli gyanánt, akkor a szénhidrát, a benne lévő magvaknak köszönhetően pedig a zsírbevitel is megoldott. Már csak a fehérjére kell figyelned. Ez lehet sovány joghurt is. Ám ha mellőznéd a tejtermékeket, mehet a növényi tejes müzlidhez akár fehérjepor is.

Készítsd Te magad!

Ugyan sokkal könnyebb levenni a bolt polcáról az előre elkészített müzlit, és egy dobozból öntözni reggelente a tálkádba, nem biztos, hogy ez lesz a megfelelő számodra, ha egészségesen indítanád a napod. Készítsd el magad a müzlidet: zabpehelyből, magvakból, aszalványokból. Ezt cukor helyett édesítheted mézzel, datolyával, banánnal.

Ötlet: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...