2023.09.08. 08:32:56 8329 291

A mindent is megmentő reggeli - Gyors kása, őszi reggelekre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Veled is előfordult már, hogy úgy ettél volna valami finomat, édeset reggelire, de semmi nem jutott az eszedbe, úgyhogy maradt a szendvics-kávé-tea kombó? Ha kellene egy jó ötlet, ami ráadásul még villámgyorsan el is készül, akkor most mindenképpen figyelj!

Őszi gyümölcsök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi gyümölcsök

A zab rendkívül sokoldalú gabonaféle. A belőle készült kása ezerféleképpen variálható, nagyon tápláló, rostban gazdag étel. Úgyhogy ha spórolnál az idővel reggel, készítsd el ez a finom zabkását, aminek a bele kevert különleges összetevő adja meg a pikantériáját!

Íme, a hozzávalók:

  • 25 gramm zabpehely

  • 1,5-2 dl víz

  • 10 gramm vaj

  • barack, alma, egyéb gyümölcs ízlés szerint

A zabpelyhet és a vizet összekeverem, majd felteszem főni. Amikor a zab pár puffog, leveszem a tűzről és keverek rajt még egyet. Most mehet bele a vaj, amivel addig keverjük, amíg az egész el nem olvad benne. Hagyd picit hűlni a kásádat. A gyümölcsöket mosd, majd pucold meg, kockázd fel és mehetnek is a kissé kihűlt kásába. Ízlés szerint fahéjat, kevés lekvárt, aszalványokat, esetleg csokit szórhatsz még a tetejére.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...