2023.09.11. 17:35:06 9359 269

A lustaság fél egészség? – Majdnem, és nem is olyan óriási probléma
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lustálkodni jó dolog, sőt, néha kell is. Lustának lenni? Hát, az már egy másik dolog! Hiszen ha lusták vagyunk, az az életünk minden területére kihathat, ami bizony nem kevés kalamajkát okozhat. Szerencsére, nincs minden veszve akkor sem, ha a nem éppen szorgalmas emberek táborát erősíted!

Lusta kutyus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lusta kutyus

Ha Te is a bírod a lustizást, és úgy általában nem tartozol a szorgalmas emberek közé, mutatunk néhány igencsak egyszerű és „lustabarát” tippet, amivel sokkal könnyebbek lesznek a hétköznapok!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...